SREDNJOSKOLCI IZ OTPORA PODRZAVAJU ZAHTEVE PROFEOSRA

Ponedeljak, 20.11.2000.

20:39

Izvor: B92

Default images

Podeli:

SREDNJOSKOLCI IZ OTPORA PODRZAVAJU ZAHTEVE PROFEOSRA Narodni pokret "Otpor" saopstio je u ponedeljak da su srednjoskolci iz tog Pokreta urucili republickom ministru prosvete Mihajlu Jokicu zahteve za smenu direktora srednjih i osnovnih skola, ali da ministar "nije pokazao veliko interesovanje" za zahteve ucenika. Kako prenosi Beta, pokret "Otpor" navodi da je ministar zahteve srednjoskolaca nazvao "neozbiljnim". "Posto ministar prosvete nema vremena, a ni razumevanja za ucenike zbog kojih ministarstvo i postoji, apelujemo na profesore i nastavnike da u roku od nedelju dana sazovu nastavnicka veca na kojima bi se razmatralo o poverenju direktora", navodi se u saopstenju.

Narodni pokret "Otpor" saopstio je u ponedeljak da su srednjoskolci iz tog Pokreta urucili republickom ministru prosvete Mihajlu Jokicu zahteve za smenu direktora srednjih i osnovnih skola, ali da ministar "nije pokazao veliko interesovanje" za zahteve ucenika. Kako prenosi Beta, pokret "Otpor" navodi da je ministar zahteve srednjoskolaca nazvao "neozbiljnim". "Posto ministar prosvete nema vremena, a ni razumevanja za ucenike zbog kojih ministarstvo i postoji, apelujemo na profesore i nastavnike da u roku od nedelju dana sazovu nastavnicka veca na kojima bi se razmatralo o poverenju direktora", navodi se u saopstenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare