DELEGACIJA MEDJUNARODNE KOMISIJE ZA NESTALE U POSETI SRJ

Nedelja, 26.11.2000.

13:47

Izvor: B92

Default images

Podeli:

DELEGACIJA MEDJUNARODNE KOMISIJE ZA NESTALE U POSETI SRJ Predstavnici Medjunarodne komisije za nestala lica od nedelje boravi u visednevnoj poseti Jugoslaviji, gde ce s jugoslovenskim zvanicncima i udruzenjem porodica nestalih lica razgovarati o problemu nestalih. Iz ICMP je saopsteno da ta komisija planira da u Beogradu otvori centar s laboratorijom ciji bi zadatak bio da prikuplja i analizira uzorke krvi rodjaka nestalih lica, koji bi se uporedjivali sa uzorcima kostiju posmrtnih ostataka lica poginulih u sukobima u bivsoj Jugoslaviji, javlja Beta.

Predstavnici Medjunarodne komisije za nestala lica od nedelje boravi u visednevnoj poseti Jugoslaviji, gde ce s jugoslovenskim zvanicncima i udruzenjem porodica nestalih lica razgovarati o problemu nestalih. Iz ICMP je saopsteno da ta komisija planira da u Beogradu otvori centar s laboratorijom ciji bi zadatak bio da prikuplja i analizira uzorke krvi rodjaka nestalih lica, koji bi se uporedjivali sa uzorcima kostiju posmrtnih ostataka lica poginulih u sukobima u bivsoj Jugoslaviji, javlja Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare