DJINDJIC DOBIO NEMACKU MEDIJSKU NAGRADU "BAMBI"

Ponedeljak, 27.11.2000.

16:25

Izvor: B92

Default images

Podeli:

DJINDJIC DOBIO NEMACKU MEDIJSKU NAGRADU "BAMBI" Predsednik Demokratske stranke Zoran Djindjic dobitnik je ovogodisnje nemacke medijske nagrade "Bambi" u oblasti politike. U obrazlozenju zirija koji dodeljuje nagradu ocenjuje se da je "to sto su demokratske snage Srbije u oktobru 2000. godine porazile diktatora Slobodana Milosevica - pre svega Djindjiceva zasluga". Ziri smatra da je Djindjic "mozak koji je stajao iza prevrata bez krvi u Beogradu". "Bambi" je najuglednija nemacka medijska nagrada, javlja Beta.

Predsednik Demokratske stranke Zoran Djindjic dobitnik je ovogodisnje nemacke medijske nagrade "Bambi" u oblasti politike. U obrazlozenju zirija koji dodeljuje nagradu ocenjuje se da je "to sto su demokratske snage Srbije u oktobru 2000. godine porazile diktatora Slobodana Milosevica - pre svega Djindjiceva zasluga". Ziri smatra da je Djindjic "mozak koji je stajao iza prevrata bez krvi u Beogradu". "Bambi" je najuglednija nemacka medijska nagrada, javlja Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare