ALBANSKI ESKTREMISTI PRISTALI NA PRODUZETAK PRIMIRJA

Ponedeljak, 27.11.2000.

13:32

Izvor: B92

Default images

Podeli:

ALBANSKI ESKTREMISTI PRISTALI NA PRODUZETAK PRIMIRJA Albanski ekstremisti sa juga Srbije odlucili su da produze primirje do petka, izjavio je u ponedeljak jedan od pripadnika tih naoruzanih grupa, koga britanska agencija Rojters predstavlja kao "predstavnika politickog krila pobunjenika". "Dogovorili smo se sa Amerikancima iz Kfora da prekid vatre produzimo do petka", izjavio je Sacir Saciri Rojtersu. Kako prenosi Beta, predstavnik za stampu americkih snaga na Kosovu potvrdio je da je od naoruzanih Albanaca zatrazeno da produze prekid vatre.

Albanski ekstremisti sa juga Srbije odlucili su da produze primirje do petka, izjavio je u ponedeljak jedan od pripadnika tih naoruzanih grupa, koga britanska agencija Rojters predstavlja kao "predstavnika politickog krila pobunjenika". "Dogovorili smo se sa Amerikancima iz Kfora da prekid vatre produzimo do petka", izjavio je Sacir Saciri Rojtersu. Kako prenosi Beta, predstavnik za stampu americkih snaga na Kosovu potvrdio je da je od naoruzanih Albanaca zatrazeno da produze prekid vatre.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare