TOKOM DANA SUNCANO

Sreda, 29.11.2000.

12:20

Izvor: B92

Default images

Podeli:

TOKOM DANA SUNCANO Nakon hladnog i mestimicno maglovitog jutra i magle koja ce po kotlinama zadrzati i tokom prepodneva, u vecem delu zemlje preovladjivace suncano, saopstio je u sredu Republicki hidrometeoroloski zavod Srbije. Jutarnja temperatura bice od minus pet do tri, na jugu Crne Gore od tri do sedam, a najvisa dnevna od devet do 14, na jugu Crne Gore oko 18 stepeni. U periodu od petka do nedelje ocekuju se sveza i mestimicno maglovita jutra, dok ce tokom dana preovladjivati pretezno suncano. Dnevna temperatura bice u manjem porastu, a u vecini mesta ce se kretati od 12 do 16 stepeni, na primorju od 18 do 20 stepeni, prenosi Beta.

Nakon hladnog i mestimicno maglovitog jutra i magle koja ce po kotlinama zadrzati i tokom prepodneva, u vecem delu zemlje preovladjivace suncano, saopstio je u sredu Republicki hidrometeoroloski zavod Srbije. Jutarnja temperatura bice od minus pet do tri, na jugu Crne Gore od tri do sedam, a najvisa dnevna od devet do 14, na jugu Crne Gore oko 18 stepeni. U periodu od petka do nedelje ocekuju se sveza i mestimicno maglovita jutra, dok ce tokom dana preovladjivati pretezno suncano. Dnevna temperatura bice u manjem porastu, a u vecini mesta ce se kretati od 12 do 16 stepeni, na primorju od 18 do 20 stepeni, prenosi Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare