RATNA STETA JOS NEUTVRDJENA

Ponedeljak, 04.12.2000.

08:10

Izvor: B92

Default images

Podeli:

RATNA STETA JOS NEUTVRDJENA Komisija za utvrdjivanje ratne stete nastale NATO bombardovanjem u kraljevackoj opstini posle godinu i po dana jos uvek nije u celini obavila svoj posao. Dokumentacija sa terena je verifikovana, a izvestaji su poslati ostecenima preko mesnih kancelarija. Steta je naneta na 2.500 gradjevinskih objekata od kojih je 200 u tolikoj meri unisteno da nije za koriscenje, a stradala je i letina, zitarice, sume, stocni fond, pcele, motorna i prikljucna vozila. Preostalo je da potkomisija za zdravstvo podnese konacni izvestaj povodom cetrdeset prijava za ugrozavanje telesnog integriteta, kao i da se dobiju obrasci za konacnu potvrdu o ratnoj steti koja bi trebalo da se izrazi u dinarima i americkim dolarima. Ova opstinska komisija je svojim podacima servisirala Direkciju za obnovu zemlje, prenosi Beta.

Komisija za utvrdjivanje ratne stete nastale NATO bombardovanjem u kraljevackoj opstini posle godinu i po dana jos uvek nije u celini obavila svoj posao. Dokumentacija sa terena je verifikovana, a izvestaji su poslati ostecenima preko mesnih kancelarija. Steta je naneta na 2.500 gradjevinskih objekata od kojih je 200 u tolikoj meri unisteno da nije za koriscenje, a stradala je i letina, zitarice, sume, stocni fond, pcele, motorna i prikljucna vozila. Preostalo je da potkomisija za zdravstvo podnese konacni izvestaj povodom cetrdeset prijava za ugrozavanje telesnog integriteta, kao i da se dobiju obrasci za konacnu potvrdu o ratnoj steti koja bi trebalo da se izrazi u dinarima i americkim dolarima. Ova opstinska komisija je svojim podacima servisirala Direkciju za obnovu zemlje, prenosi Beta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare