CLANOVI RIK RAZGOVARALI SA DELEGACIJOM OEBS

Utorak, 05.12.2000.

17:50

Izvor: B92

Default images

Podeli:

CLANOVI RIK RAZGOVARALI SA DELEGACIJOM OEBS Clanovi Republicke izborne komisije razgovarali su u utorak sa delegacijom izvestilacke misije OEBS-a o toku priprema za predstojece parlamentarne izbore u Srbiji zakazane za 23. decembar, saopstila je Informativna sluzba Skupstine Srbije, javlja Beta. U saopstenju dostavljenom medijima navodi se da je predsednik RIK Andrija Simic obavestio delegaciju OEBS-a da se predstojeci izbori sprovode "u veoma slozenim uslovima" i po novom izbornom Zakonu usvojenom neposredno pre raspustanja Skupstine Srbije.

Clanovi Republicke izborne komisije razgovarali su u utorak sa delegacijom izvestilacke misije OEBS-a o toku priprema za predstojece parlamentarne izbore u Srbiji zakazane za 23. decembar, saopstila je Informativna sluzba Skupstine Srbije, javlja Beta. U saopstenju dostavljenom medijima navodi se da je predsednik RIK Andrija Simic obavestio delegaciju OEBS-a da se predstojeci izbori sprovode "u veoma slozenim uslovima" i po novom izbornom Zakonu usvojenom neposredno pre raspustanja Skupstine Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare