OKO HILJADU ALBANACA VRACENO KUCI

Četvrtak, 07.12.2000.

00:02

Izvor: B92

Default images

Podeli:

OKO HILJADU ALBANACA VRACENO KUCI Oko hiljadu Albanaca iz Presevske doline, koji su poslednjih dana bili privremenosmesteni u Gnjilanu, vraceni su kucama, saopstio je portparol Visokog komesarijata UN za izbeglice Piter Dek, javlja Beta. "Ovo je dokaz da se situacija u Presevskoj dolini postepeno normalizuje", rekao je Dek na konferenciji za novinare. Portparol americkog kontingenta snaga Kfora Vilijam Tompson izjavio je tom prilikom da su medjunarodne snage odlucne da ne dopuste prelivanje nasilja sa Kosova u kopnenu zonu bezbednosti.

Oko hiljadu Albanaca iz Presevske doline, koji su poslednjih dana bili privremenosmesteni u Gnjilanu, vraceni su kucama, saopstio je portparol Visokog komesarijata UN za izbeglice Piter Dek, javlja Beta. "Ovo je dokaz da se situacija u Presevskoj dolini postepeno normalizuje", rekao je Dek na konferenciji za novinare. Portparol americkog kontingenta snaga Kfora Vilijam Tompson izjavio je tom prilikom da su medjunarodne snage odlucne da ne dopuste prelivanje nasilja sa Kosova u kopnenu zonu bezbednosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare