FUDBALSKI SAVEZ CRNE GORE PRETI NAPUSTANJEM FSJ

Četvrtak, 07.12.2000.

13:29

Izvor: B92

Default images

Podeli:

FUDBALSKI SAVEZ CRNE GORE PRETI NAPUSTANJEM FSJ Fudbalska organizacija Crne Gore zapretila je danas da ce povuci svoje perdstavnike iz Fudbalskog saveza Jugoslavije ukoliko se do kraja godine ne odrzi skupstina FSJ. U saopstenju Izvrsnog odbora crnogorskog fudbalskog saveza navodi se da se odrzavanje Skupstine FSJ neopravdano odlaze vec dve godine. "Ako nadlezni organi FSJ ne zakazu Skupstinu do kraja godine, organi FS Crne Gore vise nece ucetvovati u radu FSJ, a svi predstavnici Crne Gore u toj organizaciji bice povuceni", kaze se u saopstenju koje prenosi Beta. Skupstina treba da razmatra izvestaj o radu i finansijsko poslovanje FSJ, kao i da usvoji novi statut, prema kojem treba odrzati izbore u toj organizaciji.

Fudbalska organizacija Crne Gore zapretila je danas da ce povuci svoje perdstavnike iz Fudbalskog saveza Jugoslavije ukoliko se do kraja godine ne odrzi skupstina FSJ. U saopstenju Izvrsnog odbora crnogorskog fudbalskog saveza navodi se da se odrzavanje Skupstine FSJ neopravdano odlaze vec dve godine. "Ako nadlezni organi FSJ ne zakazu Skupstinu do kraja godine, organi FS Crne Gore vise nece ucetvovati u radu FSJ, a svi predstavnici Crne Gore u toj organizaciji bice povuceni", kaze se u saopstenju koje prenosi Beta. Skupstina treba da razmatra izvestaj o radu i finansijsko poslovanje FSJ, kao i da usvoji novi statut, prema kojem treba odrzati izbore u toj organizaciji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare