"MONETARNI UDAR BEND" I "KUD IDIJOTI" U SUBOTU U NOVOM SADU

Četvrtak, 07.12.2000.

15:11

Izvor: B92

Default images

Podeli:

"MONETARNI UDAR BEND" I "KUD IDIJOTI" U SUBOTU U NOVOM SADU U subotu, 9. decembra, na trecoj veceri "Novogodisnjeg koncerta godine 2000.", najvecoj rok-manifestaciji u SR Jugoslaviji, nastupice i guverner Narodne banke Jugoslavije Mladjan Dinkic i njegov "Monetarni udar bend", javlja SRNA. Osim benda, u kome je guverner NBJ pevac i solo-gitarista, u Jugoslaviji ce se prvi put e pojaviti i jedna rok grupa iz Hrvatske - KUD Idijoti iz Pule, koja na ovim prostorima nije nastupala vise od 10 godina.

U subotu, 9. decembra, na trecoj veceri "Novogodisnjeg koncerta godine 2000.", najvecoj rok-manifestaciji u SR Jugoslaviji, nastupice i guverner Narodne banke Jugoslavije Mladjan Dinkic i njegov "Monetarni udar bend", javlja SRNA. Osim benda, u kome je guverner NBJ pevac i solo-gitarista, u Jugoslaviji ce se prvi put e pojaviti i jedna rok grupa iz Hrvatske - KUD Idijoti iz Pule, koja na ovim prostorima nije nastupala vise od 10 godina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare