ANKETNI ODBOR POZVAO NIS-NAFTAGAS I VOJVODJANSKU BANKU

Četvrtak, 07.12.2000.

17:06

Izvor: B92

Default images

Podeli:

ANKETNI ODBOR POZVAO NIS-NAFTAGAS I VOJVODJANSKU BANKU Anketni odbor Skupstine Vojvodine za borbu protiv korupcije i kriminala u cetvrtak je pozvao odgovorne u "NIS-Naftagasu" i "Vojvodjanskoj banci" da "daju javnu izjavu" clanovima odbora zbog "postojanja ozbiljnih nepravilnosti u poslovanju". Kako pise u saopstenju, koje prenosi Pokrajinski sekretarijat za informacije, Anketni odbor je doneo ovakav zakljucak na prvoj sednici posle uvida u dokumentaciju koja mu je dostavljena. Kako prenosi Beta, anketni odbor je razmatrao predmete koji se odnose na poslovanje "NIS-Naftagasa", "Vojvodjanske banke", DD "29. novembar" i "Vojvodina Reklama".

Anketni odbor Skupstine Vojvodine za borbu protiv korupcije i kriminala u cetvrtak je pozvao odgovorne u "NIS-Naftagasu" i "Vojvodjanskoj banci" da "daju javnu izjavu" clanovima odbora zbog "postojanja ozbiljnih nepravilnosti u poslovanju". Kako pise u saopstenju, koje prenosi Pokrajinski sekretarijat za informacije, Anketni odbor je doneo ovakav zakljucak na prvoj sednici posle uvida u dokumentaciju koja mu je dostavljena. Kako prenosi Beta, anketni odbor je razmatrao predmete koji se odnose na poslovanje "NIS-Naftagasa", "Vojvodjanske banke", DD "29. novembar" i "Vojvodina Reklama".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare