POGINUO VOJNIK U PRESEVU

Subota, 27.01.2001.

20:35

Izvor: B92

Default images

Podeli:

POGINUO VOJNIK U PRESEVU Pripadnik Vojske Jugoslavije Dragan Dimitrijevic iz Beograda, koji je u petak ranjen u zoni kopnene bezbednosti na jugu Srbije, podlegao je povredama na putu za bolnicu. Kako prenosi Radio B92, Dimitrijevic, dobrovoljac u rezervnom sastavu svoje jedinice, nastradao je u napadu albanskih terorista iz zone kopnene bezbednosti u rejonu sela Gornja Susaja, severno od Preseva. Kako su u subotu u Bujanovcu saopstili predstavnici Vojske Jugoslavije, jaca teroristicka grupa pokusala je da udje u teritoriju izvan zone bezbednosti ka magistralnom putu Bujanovac - Presevo. Teroristi su u napadu koristili snajpere, teske mitraljeze, minobacace i rucne bacace. Na vatru je odgovoreno i prodor teroristicke grupe je sprecen, kaze se u saopstenju Vojske, prenosi Radio B 92.

Pripadnik Vojske Jugoslavije Dragan Dimitrijevic iz Beograda, koji je u petak ranjen u zoni kopnene bezbednosti na jugu Srbije, podlegao je povredama na putu za bolnicu. Kako prenosi Radio B92, Dimitrijevic, dobrovoljac u rezervnom sastavu svoje jedinice, nastradao je u napadu albanskih terorista iz zone kopnene bezbednosti u rejonu sela Gornja Susaja, severno od Preseva. Kako su u subotu u Bujanovcu saopstili predstavnici Vojske Jugoslavije, jaca teroristicka grupa pokusala je da udje u teritoriju izvan zone bezbednosti ka magistralnom putu Bujanovac - Presevo. Teroristi su u napadu koristili snajpere, teske mitraljeze, minobacace i rucne bacace. Na vatru je odgovoreno i prodor teroristicke grupe je sprecen, kaze se u saopstenju Vojske, prenosi Radio B 92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare