SAOBRACAJCI TRAZE OSTAVKU SEFA

Ponedeljak, 29.01.2001.

17:12

Izvor: B92

Default images

Podeli:

SAOBRACAJCI TRAZE OSTAVKU SEFA Vise od 50 saobracajnih policajaca u Kragujevcu zatrazilo je ostavku zamenika komandira Zorana Gavrilovica. Saobracajci optuzuju Gavrilovica za "remecenje medjuljudskih odnosa i pretnje otkazima", nezvanicno saznaje FoNet. Tokom maratonskog sastanka saobracajaca sa nacelnikom Saobracajne policije Miletom Lazarevicem, u ponedeljak je na kragujevackim ulicama vladala velika guzva, zbog "izostanka" saobracajaca i iskljucenih semafora.

Vise od 50 saobracajnih policajaca u Kragujevcu zatrazilo je ostavku zamenika komandira Zorana Gavrilovica. Saobracajci optuzuju Gavrilovica za "remecenje medjuljudskih odnosa i pretnje otkazima", nezvanicno saznaje FoNet. Tokom maratonskog sastanka saobracajaca sa nacelnikom Saobracajne policije Miletom Lazarevicem, u ponedeljak je na kragujevackim ulicama vladala velika guzva, zbog "izostanka" saobracajaca i iskljucenih semafora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare