Izjava koja je šokirala mnoge: Nisam dojila decu da bih bila smirenija i odmornija

Internet-blogerka Konstans Hal progovorila je o ne tako lepoj strani dojenja.

Petak, 26.02.2016.

15:25

Izvor: B92

Izjava koja je šokirala mnoge: Nisam dojila decu da bih bila smirenija i odmornija
foto: Thinkstock

Podeli:

Ovu tridesedvogodišnju blogerku prati preko 448.000 pratilaca na Instagramu. Mnogi su bili iznenađeni kada je progovorila o temi o kojoj se retko priča: težoj strani dojenja.

"Dojenje nije uvek tako lepo i lako kao što vam mnogi predstavljaju“, započela je svoju poruku.

Inače, ova žena poznata je po tome što u svojim blogovima predstavlja život na šaljiv način.

"Kada sam bila trudna sa prvim detetom, jako sam bila uzbuđena zbog te veze između majke i deteta kojeudojenje omogućava, ali kada je to počelo da se dešava bilo je potpuno suprotno. Plakala sam koliko me je sve bolelo. Ispucale bradavice, plikovi i stalna napetost. Ne umeju sve bebe da vuku mleko kako treba, a kada treba da naučite svoju bebu da sisa to je prava agonija.

Mnogi su mi savetovali izmuzavanje, a ja im poručujem da to neću raditi. Kako moje bebe nisu mogle da sisaju, odmah sam se prebacila na veštačku dohranu“, rekla je ova majka, koja je u drugoj trudnoći nosila blizance, koje je hranila veštačkim mlekom.

Oh look, I found one of my glamour shots. Breast feeding glam 💗😂😂

A photo posted by constanceandtribe (@mrsconstancehall) on

"Mislite da je moja veza s decom slabija jer ih nisam dojila? Varate se. Moja veza s decom je jača, jer sam bila smirenija, opuštenija, odmornija...“, zaključila je ona.

Da li se slažete s ovom mamom troje dece?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.