Nakon stravične nesreće, glumica preminula u 29. godini

Australijska glumica Džesika Falkholt preminula je tri nedelje nakon što je učestvovala u strašnoj saobraćajnoj nesreći u kojoj je stradalao troje članova njene porodice.

Sreda, 17.01.2018.

09:50

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Dvadesetdevetogodišnja glumica Džesika Falkholt, najpoznatija po ulozi u seriji "Home and Away", preminula je u sidnejskoj bolnici tri nedelje nakon fatalne saobraćajne nesreće.

Odmah nakon što je primljena u kliniku, lekarski tim je uložio sve napore da je spase. Ipak, ozbiljne povrede su dovele do kome, a njeno stanje se samo pogoršavalo.

Nakon udesa, Falkholtova je išla na višestruke operacije, pa su joj čak uklonili deo lobanje i bubrega. Njeno stanje je bilo kritično skoro cele nedelje, zbog čega su glumicu isključili sa aparata.

"U ime porodice Džesike Falkholt, Bolnica Sveti Đorđe prenosi medijima i javnosti da je Džesika preminula danas u 10:20 ujutru (po australijskom vremenu). Džesika je preminula zbog ozbiljnih povreda koje je zadobila u saobraćajnoj nesreći 26. decembra 2017. godine. Porodica je zamolila da poštujete njihovu privatnost u ovim teškim trenucima", navedeno je u zvaničnom saopštenju upućenom medijima.

Smrt mlade i perspektivne glumice šokirala je sve.

"Ovo je tako bolno. Prelepu Džes je obožavala i cenila njena porodica, prijatelji i kolege", kazala je Džesikina menadžerka Lisa Man.

Skrhani bolom, članovi porodice su istakli za Dejli mejl da se osećaju mirnije znajući da je glumica sada zajedno sa svojom porodicom:

"Svi smo tužni, ali ona je sada sa svojom porodicom. Njena majka je bila njena najveća podrška, te smo sigurni da je ona sad u njenim nedrima".

U strašnoj saobraćajnoj nesreći koja se desila 26. decembra, na mestu udesa stradali su njen otac Lars i majka Vivijan, kao i vozač drugog automobila.

Tri dana kasnije, povredama je podlegla i Džesikina sestra, 21-godišnja Anabela.

A post shared by @themorgansiblings on

U 2010. godini, Džesika je diplomirala na Univerzitetu u Novom Južnom Velsu, a 2015. na Akademiji dramskih umetnosti u Australiji.

Prošle godine je završila snimanje filma "Bite club" koji će se prikazivati ove godine. Ove godine bi trebalo da izađe poslednji film pod nazivom "Harmony", u kojem Falkholtova tumači glavnu ulogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare