Bila je zvezda filmova za odrasle, ali je udajom za milionera doživela preobražaj

Proslavila se snimcima seksa, radila je kao porno glumica, a onda je Nong Nat, zvezda sa Tajlanda, otkrila iskrenu ljubav. Udala se za američkog milijardera Herolda Dženingsa Neslanda koji je od nje stariji 39 godina. Prešla je u budizam i svašta uradila za svog voljenog, baš kao što je i predala papire za razvod - iz ljubavi.

Utorak, 13.03.2018.

22:00

Izvor: B92

Default images

Podeli:

A post shared by Hush (@hushdirectory) on

Naime, Nong, koja je napustila posao čim se udala, već duže vremena je primećivala da njen sada bivši suprug ima problema tokom seksa. Uplašena za njegovo zdravlje, ona je odlučila da se razvedu, a da ona krene u potragu za novim partnerom. Posle preobražaja koji je doživela u braku kada je primila budizam, kaže sada od muškarca samo traži da je stabilan.

"Nikad mi nije trebala Haroldova finansijska podrška, ja nisam očajna sponzoruša. Da, plaćao mi je sve, ali sam znala i da ima mnogo svojih ličnih troškova u Americi, pa sam bila dobra i složila se da mi smanji moj mesečni budžet. Moj budući partner mora da bude samostalna u materijalnom smislu, a to će dokazati izvodom transakcija iz banke", rekla je za "Daily Mail".

Nong kaže daje sa bivšim ostala u prijateljskim odnosima i da ga pozove kada joj zatreba pomoć.

Razvod dvogodišnjeg braka joj je dao ne baš glatko, ali detalji sporazuma nisu poznati javnosti.

"Trebalo mu je dugo da pristane na razvod, ali sad je shvatio. Ne želim ni da on pati. On je vrlo star i treba mu neko ko će se brinuti o njemu, a ja to nisam. On se drži vremena koje smo proveli zajedno, ali ja ne", rekla je Nat koja kaže da novac nije presudan jer ona dovoljno zarađuje svojim objavama, reklamira razne proizvode.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.