Prodala kraljevski poklon i zaradila 20.000 funti

Čokoladica, flaširana voda, magnet za frižider - činili su paket koji su ispred kapele dobili brojni posetioci koji su pratili kraljevsko venčanje princa Harija i Megan Markl. Ipak, jedna od uzbuđenih "zvanica" setila se da od toga i zaradi, pa je ponudu "okačila" na eBay. I prodala je za 20.000 funti.

Sudbine | Super žena |
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Kraljevska porodica podelila je 2.640 besplatnih paketa tokom venčanja 19. maja.

Menadžerka Kler Oliver bila je jedna od 1.200 gostiju koji su slavlje i venčanje pratili ispred kapele "St George".

Imala je povlasticu, kako kaže, da iz neposredne blizine vidi kraljevsku porodicu i njihove slavne goste.

Ali, ona kao i nekolicina gostiju koji su dobili zlatnu kartu da uveličaju venčanje sada tu povlasticu koristi - ona je prodala poklon koji je dobila besplatno kao zahvalnost. Kako prenosi "Daily Mail", u roku od svega nekoliko sati pokloni "goodie bag" planuli su preko eBay.

Paket je sa logotipom kraljevske porodice, a u njemu je bilo i pismo dobrodošlice, razglednica, limenka keksa i vaučer za popust od 20 odsto u kraljevskoj prodavnici poklona.

"Ne želim da komentarišem svoju prodaju", rekla je Oliver za "Daily Mail".

Ona je ubrzo ugasila svoje profile na društvenim mrežama jer je prodajom razbesnila fanove kraljevske porodice koji ovaj gest shvataju kao bezobziran.

Iako je na internetu bilo više od 30 ponuda, početka cena bila je oko 129 funti, a samo je ova devojka zaradila zaista impozantnu sumu za suvenire kraljevske porodice.

A post shared by Celia Walden (@celia.walden) on

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 20 sledeca idi na stranu