Vara ženu sa mnom, mene sa drugom, a ne znam šta da radim

Biti ili ne sa oženjenim? Već pet godina sam sa njim, on je oženjen ali je i mene varao iako osećam da me na neki način voli. Ipak, nisam sigurna šta dalje volim ga a u isto vreme i mrzim! Šta da radim? Unapred hvala!

Ponedeljak, 25.12.2017.

18:00

Izvor: B92

Vara ženu sa mnom, mene sa drugom, a ne znam šta da radim

Podeli:

Najiskreniji moj odgovor želiš?! Izvoli: Zbog političke korektnosti, koja je kod nas poprimila značaj ljudske korektnosti, ne mogu da ti dam savet koji zaslužuješ: skoči sa Brankovog mosta i usreći planetu ili postani monahinja i zbog toga prestani da komuniciraš sa svetom- da se i svetu posreći. Jedna "inteligencija" manje!

No, kako ti to ne mogu savetovati, moraću da budem, blagi, licemer i da te drugačije posavetujem. "Biti ili ne sa oženjenim?" Stvar vaše odluke. U stvari, ovde je stvar tvoje odluke da budeš sa njim i njegove da bude sa tobom i drugim ženama! Osećaš da te "na neki način voli?!!" WTF?! Kako to osećaš...kada je sa drugom ženom, izgovara tvoje ime?! (A šta ako se ta druga ženska zove kao i ti?)

Vara te?! Tačno na koji način?! Ima suprugu i još sijaset drugih, verovatno, "tuđih" žena. I kako, onda, baš tebe vara a ne Živku?

Voliš ga "a u isto vreme mrziš"?! Netačno! Ti, u tom ljubavnom mnogouglu mrziš sebe, što dopuštaš da ti radi sve to što ti radi. A tebi to ne prija! I ne pronalaziš sebe u svemu tome!

I posle svega toga me pitaš šta da radiš?!

Bože, iskoreni političku korektnost!!!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare