Sa ovim trikom kosa dobija na volumenu: Pribegle su mu slavne dame na dodeli Oskara, ali i Bred Pit

Povodom dolaska na oskarovski crveni tepih slavne dame su utrošile dosta truda i vremena kako bi pažljivo odabrale haljine, cipele, nakit, ali i jednako pažnje poklonile odabiru make-up-a i frizure.

Utorak, 11.02.2020.

10:19

Izvor: B92

Sa ovim trikom kosa dobija na volumenu: Pribegle su mu slavne dame na dodeli Oskara, ali i Bred Pit
Foto: GettyImages, Amy Sussman / Staff

Podeli:

Kada je u pitanju poslednja stavka, slavne dame su i ove godine pokazale puno toga, ali jedan jednostavni trend posebno se istakao.

Bez obzira na to da li su nosile jednostavne punđe, komplikovane frizure ili raspuštenu kosu, većina ih se odlučila za razdeljak sa strane. Čak se i Bred Pit uklopio u ovu priču.

Ne radi se ni o čemu novom ili inovativnom, nego su slavne dame svojim izborom frizura samo još jednom potvrdile koliko dobro razdeljak stavljen na stranu može da izgleda, piše zadovoljna.hr.

Lepota razdeljka sa strane je u tome što svako može da ga nosi bez obzira na dužinu i teksturu kose. Taj trend je, između ostalog, lako kopirati, a premeštanje razdeljka sa sredine na stranu celom izgledu daje potpuno novi doživljaj, dok puštena kosa dobija na volumenu.

Pogledajte frizure samo nekih slavnih koji su ove godine odlučili da nose razdeljak na stranu.

Margo Robi

Foto: Gettyimages/Frazer Harrison / Staff

Šarliz Teron

Foto: Getty Images/Frazer Harrison / Staff

Lusi Bojnton

Foto: Getty Images/Rachel Luna / Stringer

Bred Pit

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.