Kim Kardašijan podelila fotografiju Tamare Kalinić

Sreda, 27.10.2021.

14:00

Izvor: B92

Kim Kardašijan podelila fotografiju Tamare Kalinić
Foto: Profimedia

Podeli:

Srpska influenserka Tamara Kalinić objavila je na svom profilu na Instagramu fotografiju za koju je pozirala u odeći koja je deo zajedničke kolekcije brendova Fendi i Skims Kim Kardašijan, a Kim je podelila ovu sliku na svom storiju.

Tamara Kalinić je juče na svom profilu na Instagramu podelila seriju fotografija na kojoj pozira u maslinastozelenoj mini-haljini, džemperu i papučama. Uz slike je napisala:

"Najuzbudljivije vesti za početak nedelje – saradnja Fendija i Skimsa".

Kim Kardašijan je zatim podelila na svom storiju Tamarinu fotografiju i najavila je da će se nova kolekcija naći u prodaji 9. novembra.

Povodom saradnje Fendija i Skimsa, Kim je izdala zvanično saopštenje:

"Uz zaštitni znak brenda Skims, čarapa i bodija koji prianjaju uz obline, u najnovijoj kolekciji odeće naći će se i topovi, haljine, helanke i puffer jakna. Inovacija u tkaninama i kroju koja je tipična za 'Skims' odeću u kombinaciji s luksuzom i kvalitetom Fendija mogu se nekima učiniti neočekivanim, ali sličnosti između naše kreativne vizije i ciljeva su tako blisko usklađene", rekla je Kim u saopštenju za javnost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.