Zovu je najlepšom ženom na svetu, rođena je u komšiluku, blistala na premijeri "House of Gucci" FOTO

Madalina Genea (33) koju mnogi nazivaju najlepšom ženom na svetu , pojavila se na premijeri filma "Kuća Gučijevih" i baš kao prava zvezda blistala je u svakom segmentu.

Sreda, 10.11.2021.

08:44

Izvor: B92

Zovu je najlepšom ženom na svetu, rođena je u komšiluku, blistala na premijeri
Foto: Profimedia

Podeli:

Mnogi su sinoćno pojavljivanje Ledi Gage u ljubičastoj haljini modne kuće Guči ocenili kao spektakularno, ali ni rumunska glumica nije bila daleko od toga i na njenu pojavu niko nije ostao imun.

Prelapa Madalina, koja igra lik Sofije Loren, na crvenom tepihu je blistala u crnoj dugoj haljini koja joj je savršeno pristajala, dok je kosu uvila u blage lokne.

Haljina koja prati liniju njenog tela sa naglašenim dekolteom ima donji deo koji je nabran i raskošan. Ceo utisak je zaista veličanstven, a haljina joj je stajala savršeno.

Podsetimo, Madalina Genea, koja živi i radi u Italiji, majka je Šarlote, i pre svega je model, a zatim glumica. Otkrio ju je italijanski dizajner Gatinoni, a njenim čarima nisu mogli da odole Džerald Batler, Majkl Fasbender, Leondardo Dikaprio.

Bila je u vezi i sa trgovcem umetninama Vitom Šnabelom, dok iz veze sa rumunskim preduzetnikom ima ćerku Šarlotu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.