Uređenje doma

Pet minuta posla: Jednostavne ideje za praznično uređenje doma FOTO

Sitni detalji, poput visećih ukrasa sa ograde stepeništa i štapića cimeta, je sve što će vam trebati da ukrasite svoj dom za praznike.

Nedelja, 05.12.2021.

12:51

Izvor: B92

Pet minuta posla: Jednostavne ideje za praznično uređenje doma FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Evo naših omiljenih načina za manje od pet minuta da postavimo dekoraciju za Novu godinu.

Vrata:

Ukrasite glavna vrata u svom domu svetlećim zvezdama, pahuljama ili sijalicama. Ova sofisticirana ideja će vašem domu dodati šarmantan sjaj i dovoljno je suptilna da ostane tu i nakon praznika.

Barska kolica

Ako imate barska kolica, ukrasite ih sezonskim detaljima, poput metalnih detalja, zimskim cvećem ili lišćem. Ostavite čaše i sve neophodno za osnovne koktele kako bi gosti mogli sami sebi da pomognu i nećete morati da glumite barmena.

Police kao kamin

Nemate kamin? Nema problema. Neka otvorena polica zameni kamin, kao što je tim uradio ovde. Rasporedite ukrasne detalje - minijaturna drvca, lampice ili snežne kugle, a zatim pažljivo okačite čarape da vise sa polica za knjige.

Stepenište

Čak i ako ove godine ne ukrašavate celo drvo, još uvek možete da prikažete neke cenjene ukrase. Pokažite svoje najupečatljivije ukrase koji vise sa prelepih traka u vašem domu, uključujući i stepenište.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare