Glumica razočarana: "Izvinjavam se što izgledam uništeno"

Američka glumica Dženifer Lav Hjuit pojavila se na crvenom tepihu nakon dužeg vremena odsustva sa javne scene.

Subota, 19.05.2018.

10:37

Izvor: B92

Glumica razočarana:
Foto: Getty

Podeli:

Zvezda televizijske serije "Šapat duhova" , glumica Dženifer Lav Hjuit posle dugo vremena pohvalila se novim projektom na kome je vredno radila proteklih meseci. Reč je o novoj seriji "9-1-1" koju trenutno promoviše zajedno sa svojim kolegama.

Tako se glumica pojavila na crvenom tepihu u elegantnom crnom izdanju, a iako se osećala samouvereno pred svetlima reflektora Dženifer je ostala razočarana kada je videla fotografije koje su se pojavile nakon promocije.

"Ovo je bilo zaista nekoliko intenzivnih dana. Divnih, blagoslovenih, ali intenzivnih. Niko mi nije rekao da će to trajati 12 sati i da će vlažnost vazduha u Njujorku iznositi skoro 100 odsto. Želim da se izvinim. Crno odelo? Loša ideja. Nedovoljno laka za kosu? Isto loša ideja", napisala je na Instagramu, a potom svim obožavaocima uputila izvinjenje.

Foto: Getty

"Moram da se izvinim zbog toga što izgledam uništeno na svim fotkama. Do trena kad sam napokon došla na crveni tepih, doslovno sam se otopila. Kosa mi se izravnala, šminka je curila niz lice i izgledalo je kao da sam zaboravila da sam glumica i kako bi trebalo da izgledam na crvenom tepihu", dodala je 39-godišnja glumica

Kazala je da neće tako izgledati u seriji i da će biti našminkana i neće se znojiti.

"Izvinjavam se, zaista je trebalo da se sredim", zaključila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.