Poznata manekenka čeka bebu: "Jedva čekam ćerku da obučem kao čirlidersicu"

Američka manekenka Šanel Iman, koja je slavu stekla sarađujući sa brendom Viktorija sikret, otkrila je da će uskoro postati majka devojčice.

Sreda, 11.07.2018.

12:02

Izvor: B92

Poznata manekenka čeka bebu:
Foto: Getty

Podeli:

Supermodel Šanel Iman i njen suprug Sterling Šepard za nekoliko meseci će se ostvariti u roditeljskoj ulozi.

S obzirom da je budući tata igrač američkog fudbala, Šanel kaže da jedva čeka svoju devojčicu da obuče u kostim čilidersice.

"Upravo sam organizovala "bejbi šauer" žurku a jedna od Sterlingovih rođaka je sašila originalni kostim čirlidersice, Jedve čakm da našu malu devojčicu obučem i odvedem je na utakmicu kada bude bila malo starija", otkrila je Šanin za Pipl magazine.

A post shared by Chanel Iman (@chaneliman) on

Manekenka i fudbaler su se venčali u martu mesecu ove godine, a intimna ceremonija održala se u luksuznom hotelu Berli Hils u Los Anđelesu.

Na listi gostiju našle su se i brojne poznate ličnosti, poput Krisi Tejgen, Šanine Šajk, Džoan Smals, Džordan Dan, a mediji su danima pisali o predivnoj venčanici koju je nosila ova lepotica.

A post shared by BRIDES Magazine (@brides) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare