Pevačica Kardi Bi proglašena ženom godine iako je ove godine izdala samo jednu pesmu FOTO

Reperka Kardi Bi proglašena je ženom godine po izboru “Bilborda”, a priznanje će joj biti uručeno u decembru.

Četvrtak, 19.11.2020.

14:05

Izvor: index.hr, Super žena

Pevačica Kardi Bi proglašena ženom godine iako je ove godine izdala samo jednu pesmu FOTO
Foto: GettyImages, Staff

Podeli:

Međutim, ova vest nije prijala svima. Neki smatraju da Kardi, koja je ove godine izdala samo jednu pesmu, nije zaslužila tu titulu. Mada, važno je naglasiti da je pesma koju je izdala ujedno i jedan od najvećih hitova ove godine. Reč je o pesmi WAP koju je izbacila sa Megan Thee Stallion.

"Za sve vas koji prigovarate da imam samo jednu pesmu. Da, imam tu jednu pesmu. Svi je znate. To je ona pesma koja se najviše prodavala, najviše “streamala”, zbog koje su republikanci cvileli na “Foks njuzu". Pesma zbog koje su vaše bake pokazivale na Tiktoku. I da, sve ove godine utičem na društvenim mrežama, govorila sam vam da glasate i to ne samo kad se Bajden borio protiv Trampa, upozoravala vas na senatore... Trošila svoj novac da se sastajem sa ljudima kao što je Berni Sanders. Putovala, umorna nakon koncerata. Da, to sam vam ja", poručila je Kardi hejterima u video-snimku koji je objavila na Instagramu.

Uz nagradu za ženu godine, na onlajn dodeli u decembru “Bilbord” će dodeliti još i nagradu “Icon Award”, i to muzičarima Kloi X Hal, Dui Lipi, Džesi Rejes, Doli Parton i Dženifer Lopez.

Najkontroverznija pesma godine

Pesma WAP izazvala je brojne reakcije čim je izašla u avgusta, a mnogi su je tad već prozvali najkontroverznijom pesmom godine. WAP je zapravo skraćenica za "Wet Ass Pussy", a uz eksplicitne stihove pažnju konzervativnijih privukao je i seksualnošću nabijen spot u kom se pojavljuje i Kajli Džener. I dok se neki zgražavaju nad najnovijom pesmom reperke Kardi Bi, drugi je slave i tvrde da slavi i ohrabruje žensku seksualnost i feminizam.

Pesma je nakon toga podstakla i izazov na Tittoku koji uključuje mnogo “twerkanja” i zavodljivih plesnih pokreta, odnosno pokušaj rekreiranja koreografije iz vrućeg spota za pesmu “WAP”. Sve je započelo početkom avgusta kad je koreograf Brajan Esperson na Tiktoku objavio svoju verziju plesnih koraka iz spota, a ostali su se brzo nadovezali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.