Veze i odnosi

Ne možete da doživte vrhunac? Ne brinite, postoji rešenje

Iako se pod seksom podrazumeva doživljaj seksualnog zadovoljstva, neki ga jednostavno ne dožive. Seksualno zadovoljstvo nije automatski proces.

Subota, 31.12.2016.

00:00

Izvor: B92

Ne možete da doživte vrhunac? Ne brinite, postoji rešenje
Foto: Thinkstock

Podeli:

Psiholozi ističu da seksuano zadovoljstvo nije automatski proces već naučeno ponašanje. Svaka osoba je jedonstvena a u skladu s tim jedinstveno je njeno seksualno ponašanje. Zato, svako mora naučiti određenu vrstu dodira, ritma koji vam najbolje odogovara. Ali i to se uvek menja, i zato vas uvek ne zadovoljavaju iste stvari.

Ono što vam može pomoći u postizanju seksualnog zadovoljstva jeste to da prvo negativne misli zamenite pozitivnim. Budite radoznali u seksu jer tako ćete naučiti kako će vaše telo reagovati na određene stavri, povećaćete šanse da doživite to čuveno treperenje u telu i glubljenje tla pod nogama. Poželjno je i da se rešite prevelikih očekivanja a prepustite situaciji.

Naučite i da eskperimentišete, to može uključivati samo dodire ali i seksi igračke, tako ćete osluškivati svoje telo i videti šta vam najviše prija trenutno a onda to objasniti i partneru. Kada dođete do vrhunca ne prestajte sa eksperimentisanjem.

Možda će vam se činiti da ste pronašli najbolji osećaj do sada, ali znajte da postoji više od jednog načina da dođete do cilja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare