Manekenku baš briga za raskid: Uslikana nasmejana i raspoložena FOTO

Posle pisanja medija o navodnom razlazu glumca Bredlija Kupera i super - modela Irine Šajk, poznata manekenka je viđena u jednom kozmetičkom salonu.

Veze i odnosi | super zena |
Podeli
Foto: Getty/BG004/Bauer-Griffin
Foto: Getty/BG004/Bauer-Griffin

Pročitajte još:

Izgleda da nije želela da joj raskid četvorogodišnje veze pokvari raspoloženje, pa je rešila da se posveti sebi i svojoj lepoti.

Iako se ovih dana manekenka našla u žiži javnosti zbog ljubavne priče koja očigledno nema lep kraj, Irina kao da ne mari za to.

Naime, ona je uslikana kako uživa u jednom od tretmana salona za ulepšavanje, i to vidno nasmejana i vesela, sakrivena iza tamnih naočara i sa telefonom u ruci.

Foto: Getty/Steve Granitz
Foto: Getty/Steve Granitz

I dok se Irina opuštala u salonu, Bredli je viđen u društvu muškog prijatelja, ali vidno lošijeg raspoloženja od bivše devojke.

Podsetimo, odnos između glumca i manekenke je poslednjih meseci bio jako loš, pa je par odlučio da stavi tačku na zajednički život, i to najviše zbog dvogodišnje ćerke.

Ubrzo nakon vesti da Bredli i Irina nisu više zajedno, medije i društvene mreže preplavile su informacije kako će se glumac najzad naći u zagrljaju pevačice Lejdi Gage, sa kojom igra u filmu “Zvezda je rođena”.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 20 sledeca idi na stranu