Njima je ljubav sveta: Poznati parovi koji su opstali zajedno FOTO

Oni su dokaz da ljubavi ima i u Holivudu.

Veze i odnosi | super zena |
Podeli
Foto: Getty/Christopher Polk
Foto: Getty/Christopher Polk

Zbog načina na koji žive, glamura, slave i novca, veruje se da je ljubav teško održati među poznatim ličnostima.

Međutim ima parova koji to demantuju i dokazuju da je ljubav i te kako moguća u svetu bogatih i slavnih.

Ovo su neki poznati parovi koji ljubomorno čuvaju svoju ljubav.

Bijonse i Džej Zi

Upoznali su se kada je Bijonse imala 18 godina, a vezu su započeli godinu i po kasnije. Kada su se u novembru 2001. godine pojavili na naslovnoj strani časopisa "Veniti fer", Džej Zi je priznao da su tek započeli vezu. Venčali su se tajno u njegovom penthausu na Menhetnu u aprilu 2008. godine, a od tada su dobili troje dece, ćerku Blu Ajvi i blizance Rumi i Sira.

Mila Kunis i Ešton Kučer

Ešton i Mila su se upoznali na snimanju serije "Vesele sedamdesete", gde su povremeno glumili par, ali su svoju pravu romansu započeli mnogo godina kasnije, tek kada se Ešton razveo od glumice Demi Mur, a Mila s Makolijem Kalkinom. Ponovo su se sreli na dodeli Zlatnih globusa 2012. godine, a mesec dana nakon toga se poljubili prvi put. U februaru 2014. su se verili, a sudbonosno "da" izgovorili su u junu 2015. Imaju dvoje dece.

Foto: Getty/Steven Ferdman
Foto: Getty/Steven Ferdman

Krisi Tajgen i Džon Ledžend

Krisi i Džon su se upoznali na setu za njegov spot za pesmu Stereo 2006. godine. Odmah nakon snimanja otišli su na večeru, zaljubili se i ostali zajedno sve do danas. Džon je zaprosio Krisi tokom putovanja na Maldive 2011. godine, a venčali su se na jezeru Komo u Italiji, u septembru 2013. godine. Imaju dva deteta.

Rajan Renolds i Blejk Lajvli

Film Zelena svetiljka u kom su zajedno glumili nije postigao komercijalni uspeh, ali je barem uspeo da zbliži njih dvoje. Upoznali su se na setu 2010. godine i do kraja godine Blejk Lajvli prekinula je s Penom Bedžlijem, a Rajan je podneo zahtev za razvod braka od Skarlet Johanson. Nakon mesec dana glasina, u oktobru 2011. godine njih dvoje su potvrdili da su zajedno, a venčali su se bez medijske pompe u septembru 2012. godine. Imaju tri deteta.

Foto: Getty/Frazer Harrison
Foto: Getty/Frazer Harrison

Viktorija i Dejvid Bekam

Upoznali su se na humanitarnoj fudbalskoj utakmici u Mančesteru, gde je buduća gospođa Bekam popila malo više. Godinu dana nakon toga, u januaru 1998. godine tokom konferencije za medije, objavili su da su venčani, a venčali su se u junu 1999. godine. Imaju četiri deteta.

Džesika Bil i Džastin Timberlejk

Džastin i Džesika upoznali su se početkom 2007. godine na zabavi na koju je ona došla, a koju je pevač organizirao za svog prijatelja. Džastin je od prijatelja dobio njen broj i u maju 2007. godine objavili su da su u vezi. Nakratko su se razišli 2011. godine, ali ju je on u decembru te godine zaprosio tokom putovanja u Montanu. Venčali su se u Italiji u oktobru 2012. godine i imaju jednog sina.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 26 sledeca idi na stranu