Pink brak smatra i "groznim i divnim": Odlučila da progovori o terapiji na koju ide sa suprugom

Pink je podelila svoje iskustvo sa terapije na koju ide sa suprugom Kerijem Hartom, rekavši da je to za "slomljene ljude koji žele da se sastave".

Veze i odnosi | Metro.co.uk |, super zena |
Podeli
Foto: Getty Images/Alberto E. Rodriguez
Foto: Getty Images/Alberto E. Rodriguez

Pevačica hita "Just Give Me A Reason" u braku je sa bivšim profesionalnim motokros trkačem Hartom već 14 godina, ali je za to vreme par imao nekoliko burnih perioda, uključujući i razdvajanje 2008. Međutim, par je sada jači nego ikad, a Pink se osvrnula na uspone i padove u svom braka u slatkoj objavi na Instagramu. Pevačica, čije je pravo ime Ališa Mur (41), podelila je fotografiju na kojoj blista dok drži čašu vina i grli Harta.

Napisala je: "Moj prijatelj @ jbpitts2 nas je slikao. Još uvek je moj omiljeni slatki nevaljalac. On i ja smo već dugo u tome i naša neumoljivost i tvrdoglavi idealizam nas drži na okupu".

"Brak je grozan, divan, udoban i izaziva bes. Ume da bude dosadan, zastrašujući i da vas tera da grizete nokte. U braku volite drugo grešno stvorenje dok pokušavate da volite sebe."

"To je vreme kada se vraćate za sto. Ljudi nam se smeju jer se ili bijemo ili smejemo. Kolutaju očima kada pričamo o terapiji."

"Ali reći ću vam. Vredi. Sve to. Čak i kada nije. Terapija nije za slabe ljude, hipike ili liberale. To je za slomljene ljude koji žele da se sastave. To je za begunce koji žele porodicu. To je lekcija o tome kako sedeti i slušati. Kako voleti sebe tako da mogu da vas vole i drugi. Volim te dušo. Zahvalna sam ti što smo stigli do ove fotografije @hartluck."

Pevačicini slavni prijatelji prokomentarisali su ispod fotografije, a Džastin Timberlejk je napisao: "LEPO", a Riz Viterspun je komentarisala: "Dobro rečeno". Džulojet Luis je napisala: "Hvala ti za ovo", dok je glumica Selma Bler prokomentarisala: "Savršeno rečeno. Čestitamo, nevaljalci."

Pink i Keri (45) upoznali su se davne 2001. godine na X games (takmičenje u ekstremnim sportovima) u Filadelfiji, a 2005. godine pop zvezda je odlučila da ga zaprosi na najgrozniji mogući način - držeći znak sa natpisom "Hoćeš li da se oženiš mnome? Ja sam ozbiljna!" dok se Hart trkao. U početku nije primetio i napravio je još jedan krug, ali kada je pogledao, zaustavio se i rekao da - pre nego što ga buduća nevesta natera da završi trku, jer ona "nije želela da se uda za gubitnika".

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 22 sledeca idi na stranu