Veze i odnosi

Snimljena sa prstenom na ruci: Megan Foks ne krije sreću sa mladim muzičarem FOTO

Glumica Megan Foks, koju su svojevremeno zbog tetovaža, duge tamne kose i svetlih očiju, nazivali naslednicom Anđeline Džoli, u centru je medijske pažnje zbog svog burnog ljubavnog života.

Utorak, 02.02.2021.

14:38

Izvor: tportal.hr, super zena

Snimljena sa prstenom na ruci: Megan Foks ne krije sreću sa mladim muzičarem FOTO
Foto: EPA/PAUL ZINKEN

Podeli:

Atraktivna brineta iza koje je turbulentan razvod s glumcem Brajanom Ostin Grinom, najpoznatijim po ulozi Dejvida Silvera u popularnoj tinejdžerskoj seriji "Beverli Hils" sa kojim ima troje dece, sad uživa na krilima nove ljubavi.

Lepa glumica pronašla je ljubavnu sreću u naručju muzičara Mašin Gan Kelija u čijem se spotu pojavila.

Megan je pratila svog novog dečka prilikom gostovanja u šou "Saturday Night Live" gde su privukli veliku pažnju, a MGK (Machine Gun Kelly) je u jednom trenutku podigao i nosio glumicu.

Megan je na svom Instagram profilu pohvalila reperov nastup u poznatom šou rečima: "To je bio najbolji šou u ovoj emisiji ikada", napisala je Megan koja još nije okončala razvod.

Brajan Ostin Grin i zvezda filma “Dženiferino telo” u braku su bili 10 godina i imaju troje dece.

Inače, 30-godišnji reper i glumac Mašin Gan Keli, pravi je mamac za lepotice pa su ga dosad povezivali između ostalog i sa Kejt Bekinsejl, Noa Sajrus, Demi Lovato, Šantal Džefriz i drugim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.