Poza 69 je prošlost, sada je 77 novi izazov

Seks položaj 77, kažu seks znalci, nova je 69 poza. Dobio je naziv po tome kako se tela partnera sjedinjuju tokom seksualnog odnosa, ali ne brinite... Ne treba da imate akrobatske veštine da biste mogli da uživate u ovaj vreloj pozi.

Veze i odnosi | super zena |, miss7 |
Podeli
Foto: shutterstock/  Dean Drobot
Foto: shutterstock/ Dean Drobot

Stari, opštepoznati položaj 69 dobio je ozbiljnu konkurenciju. Bez brige, za taj položaj ne morate biti žena od gume ili cirkuski akrobat. Sličan je "položaju kašike", odnosno dobio je naziv po tome kako se tela partnera spajaju dok su im tela u tom položaju.

Da biste postigli ovu numeričku ekstazu, lezite oboje na bok tako da je partner iza vas i gledajte oboje u istom smeru. Potom stavi obe noge oko gornje noge muškarca, a kad on uđe u vas, krenite zadnjicon prema njemu.

Onda samo ispružite lagano noge pod uglom od 45 stepni, ali ostanite "zapetljani". Bokovi su stalno na istoj visini i polako ih savijajte – tako da upravljate tokom događaja, Zvuči komplikovano – ali u praksi je puno jednostavnije nego ovako „na papiru“.

U tom položaju stimuliše se direktno G-tačka, Jednostavno isprobajte taj položaj – čak i ako vam tela neće izgledati poput dve sedmice - prijaće vam čak i dok se samo "nameštate". Dragi položaju 69, konkurencija ne spava! Šta očekivati nakon položaja 77? Možda 88? E, to bi bilo zanimljivo, piše Miss7.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 20 sledeca idi na stranu