Ljubavna priča Minje i Branke Subote

Čuveni televizijski voditelj Minja Subota preminuo je danas u 82. godini.

Veze i odnosi | Blic |, super zena |
Podeli
Foto: Printscreen TV Prva
Foto: Printscreen TV Prva

Pamtićemo ga po po emisiji "Muzički tobogan", a bio je u braku sa novinarkom Brankom Jeremić, koja je preminula 2018. godine.

Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja i 36 godina bili su u braku.

"Jednog dana mi je koleginica rekla da se dopadam jednom neoženjenom muškarcu koji bi želeo da me upozna. Kada mi je otkrila da je to Minja, bila sam zgranuta, jer on nije bio moj tip muškarca. Rekla sam joj da ne dolazi u obzir! Međutim, nakon mesec dana, nas dve smo izašle na kafu i baš tada se pojavio Minja. Odmah me je pozvao na večeru, ali ja sam ga kao i svaka dama - odbila. Odbijala sam uporno te večeri, mesecima, da bih u jednom trenutku pristala i tako je sve krenulo. Sećam se da smo februara krenuli da se tajno zabavljamo da ne bi saznali moji roditelji, koji su smatrali da on nije moj svet", pričala je Branka pre nekoliko godina za Blic.

Minja i Branka dobili su tokom braka sina Miloša: "Miloš je izrastao u divnog čoveka koji ne pije, ne puši i bavi se sportom. Sećam se za vreme sankcija kada je tražio neke pare, to je uvek bilo za knjige ili neku literaturu", pričala je.

Minja je govorio da je njemu zapala uloga strožeg roditelja govoreći da je Branka i dalje popustljiva prema njihovom sinu.

"Jesam, a takva ću biti i prema unučetu. Jedva čekam i to mi je najveća želja, kao i Minjina", pričala je Branka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 25 sledeca idi na stranu