Veze i odnosi

Vodila ljubav u toaletu sa čuvenim sportistom; u fatalnu surferku opet svi gledaju FOTO

Kendis Vorner je čuvena australijska surferka i supruga kriket igrača Dejvida Vornera. Karijeru je obeležio veliki skandal koji se dogodio pre 10 godina i od tada, Kendis je na konstantnoj meti paparaca i medija.

Sreda, 02.02.2022.

08:53

Izvor: B92

Vodila ljubav u toaletu sa čuvenim sportistom; u fatalnu surferku opet svi gledaju FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Njena pojava na Australijan openu je privukla veliku pažnju kada se pojavila sa Dejvidom, ali sem savršenog izgleda, Vornerovu prati i priča koju nikada neće moći da izbriše, prema njenim rečima.

Naime, 2007. godine nakon veze sa Dejvidom Vilijamsom je isplivala priča o tome kako je jedne večeri ragbi igrač Soni Bil Vilijams sa njom prevario svoju dugogodišnju devojku.

Vilijams i Kendis su mobilnim telefonom bili snimljeni u hotelu, nakon čega su sve priznali.

Iste večeri, Kendis je viđena sa Benom Robertsom u jednom noćnom klubu u Sidneju, koji je tada bio saigrač Sonija Bila Vilijamsa.

Na "Kanalu 7" pre dve godine Kendis je priznala da je "napravila veliku grešku i da ne može da vrati vreme". Takođe je navela da je "svesna da je osramotila sebe i porodicu".

O skanadalu je komentarisao i Soni Bil Vilijams:

"To je bio incident u noćnom klubu, zezao sam se sa devojkom u toaletu. I ona i ja ćemo morati da živimo sa tom greškom do kraja života, bili smo na naslovnim stranama u velikom delu sveta. Bilo je neprijatno i to ne samo za mene, tu je i ta žena koja je bila singl i odrasla, te nije ničija stvar šta ona radi. Međutim, ja sam kod kuće imao devojku koja je bila javno ponižena uz svu bol preljube. Ona sigurno nije zaslužila da bude u tom centru medijske oluje", kazao je.

Podsetimo, Kendis i Dejvid imaju troje dece, a ona sada gradi karijeru u novinarstvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.