Znaci da je raskid neophodan - uprkos ljubavi

U vezi je ljubav vaš adut, pored sebe imate muškarca koga volite, ali... Ta ljubav nije uzvraćena na adekvatan način, neke stvari nisu dobre po vas i sa takvim muškarcem ne bi trebalo da nastavite dalje. Najteže je ići protiv srca, ali ako primetite ove znakove ipak se odlučite na taj korak.

Utorak, 24.04.2018.

14:52

Izvor: B92

Znaci da je raskid neophodan - uprkos ljubavi
Foto:Thinkstockphotos

Podeli:

Neprestano se svađate

Povremene svađe su dobre za vezu jer znače da komunicirate, čak i oko stvari oko kojih se ne slažete. Neprestane svađe su znak da jednostavno niste jedno za drugo i da je vreme za raskid.

Jedostran trud

Kada je ljubav prisutna ništa nije teško da se radi za voljenog. Ali, taj trud ne treba da bude jednostran. Morate da osetite da se i on trudi oko vas. To je prava slika ljubavnog, kvalitetnog odnosa.

Promena okruženja

Izbor partnera mora da bude muškarac koji ženu podržava u svemu. Ne treba da odustajete od želja, snova, ambicija samo zato što ste u paru.

Nisi svoja kad si s njim

Cilj dobre veze nije da budete ono što on želi, nego baš suprotno. Da budete ono što jeste. I da ste samo tako vas dvoje skladan par.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare