Tri seksualne fantazije o kojima žene sanjaju

Nije tajna da žene uglavnom ne vole da pričaju o svojim seksualnim fantazijama i ne dele ih često s partnerom. To je potvrdila i jedna online anketa u kojoj su žene otkrile omiljene fantazije koje žele da isprobaju.

Sreda, 29.08.2018.

19:00

Izvor: zadovoljna.hr

Tri seksualne fantazije o kojima žene sanjaju
Foto:Thinkstockphotos

Podeli:

Seks ispred ogledala Nema osobe koja se barem jednom u životu nije zapitala kako izgleda u trenutku vođenja ljubavi. Upravo je zato ideja seksa ispred ogledala toliko primamljiva. Pogled na partnera uzbudljiv je, ali još uzbudljiviji može biti pogled na strastveno "zajedništvo". Uloga domine Mit o tome kako žene vole da su pasivne u intimnim trenucima treba što pre da zaboravite. Pripadnice lepšeg pola itekako vole da budu dominantne u krevetu. Seks sa povezanim očima Povez na očima sprečiće predvidljivost tokom intimnih trenutaka. Kada ne vidite i ne znate na koji deo vašeg tela će sleteti poljubac ili dodir vašeg partnera, sva čula bude se u intenzivnom iščekivanju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.