Zdrav duh

Pevačici je 2019. donela lepe stvari: "Izgledam bolje nego onda" VIDEO

Pevačica i glumica Dženifer Lopez imala je dobru godinu iza sebe, a o tome šta joj se sve lepo dogodilo u 2019. godini govorila je u emisiji "Saturday Night Live".

Ponedeljak, 09.12.2019.

18:30

Izvor: Super žena

Pevačici je 2019. donela lepe stvari:
Foto: Getty/Theo Wargo

Podeli:

Dženifer je između ostalog govorila o svom ljubavnom životu, o tome kako je zaprošena, ali i o poslovnim uspesima, pohvalila se filmom koji niže uspehe "Hustlers", a nije zaboravila nijedan od najlepših modnih trenutaka ove godine, kada je prošetala u istoj Versačeovoj haljini od pre 20 godina.

"Prošetala sam modnom pistom u Milanu prvi put i nosila istu haljinu koju sam nosila pre 20 godina. Neki kažu da sada izgledam bolje nego onda, ali ne želim time da se hvalim jer, znate, to su samo tračevi", našalila se Džej Lo i istakla da najbolje tek dolazi.

Dženifer, koja je nedavno proslavila 50. rođendan, izgleda i dalje odlično, što je na kratko sakrila smokingom, ali ga se ubrzo oslobodila i u već pomenutoj Versačeovoj haljini ponovo dokazala da izgleda fantastično za svoje godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.