Bila je zvezda popularne serije: Zgodna "čuvarka" zbog viška kilograma neprepoznatljiva

Nekadašnja zvezda serije "Čuvari plaže" Jasmin Blit nedavno je uslikana kako šeta psa u Los Anđelesu, a mnogi je uopšte nisu ni prepoznali.

Zdrav duh | Super žena |
Podeli
Foto: Getty/Bill Pugliano / Stringer
Foto: Getty/Bill Pugliano / Stringer

Glumica se proslavila ulogom zgodne Kerolin Holden u seriji "Čuvari plaže", ali se godinama nije pojavljivala u javnosti. Ona se godinama borila sa zavisnošću od droga, navodi San, te se povukla iz javnog života i gotovo 17 godina nije nigde slikana. Međutim, Jasmin (51) čini se da je zadovoljna svojim životom, a nedavno su je fotografi slikali u šetnji s psom. Fotografije koje su tom prilikom snimili fotografi možete videti OVDE.

Snimila je ukupno 72 epizode za pet godina, a pojavila se u nekoliko spin-of filmova i TV serija. Pojavljivanje u "Čuvarima plaže" pomoglo joj je da lansira svoju kolekciju kupaćih kostima.

Nastavila je da glumi i to u serijama "Neš Bridžiz" i "Titans", međutim, njeno ponašanje počelo je da utiče i na karijeru.

Foto: Getty/Bill Pugliano / Stringer
Foto: Getty/Bill Pugliano / Stringer

Naime, karijera joj se raspala zbog zloupotrebe narkotika, a reditelji su je stavljali na crne liste, jer se smatralo da je rad sa njom previše izazovan.

Na kraju se prijavila na kliniku za rehabilitaciju "Obećanje", u Malibuu, zbog odvikavanja od kokaina. Međutim, ubrzo nakon što je napustila kliniku opet je počela da se drogira i 2001. godine je uhapšena nakon što je policija kod nje pronašla kokain nakon automobilske nesreće.

Glumica je priznala krivicu na sudu i nagodila se na dve godine uslovne kazne i 100 sati društveno korisnog rada. Dok je bila na odvikavanju, upoznala je vlasnika striptiz kluba Pola Cerita, za kojeg se udala 2002. godine. Par sada živi na relaciji Los Anđeles - Skotsdejl u Arizoni.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 23 sledeca idi na stranu