Da li prepoznajete koja glumica je na fotografiji? U trećem je braku, a evo šta poručuje tokom krize

Britanska glumica, koja se proslavila ulogom u filmu "Titanik", duboko već gazi petu deceniju života, a ne samo da dobro izgleda, već se uključila u svetsku akciju "Ostanite kod kuće".

Zdrav duh | Super žena |
Podeli

Ona je glumila i u filmu "Zaraza" i to epidemiologa, a u video-snimku koji je juče objavljen poručila je da je pripremajući se za nju provela dosta vremena s pravim epidemiolozima.

"Najvažnije što sam naučila bilo je da peremo ruke, kao da nam život od toga zavisi. Uradite to da biste zaštitili sebe ili osobe oko vas", poručila je Kejt Vinslet.

A na Instagramu je nedavno objavljena njena fotografija iz 1996. godine i mnogima se stajling glumice veoma dopao. Fotografija je nastala samo godinu dana pre nego što se proslavila u filmu "Titanik". Film je zaradio mnogo novca širom sveta, ali i 11 Oskara. Kejt Vinslet je tada dobila samo nominaciju.

Foto: Getty/C Flanigan / Stringer
Foto: Getty/C Flanigan / Stringer

Kejt Vinslet osvojila je brojne nagrade, među kojima su Gremi i Bafta, a svog prvog Oskara osvojila je 2009. godine. Pre toga bila je čak pet puta nominovana za ovu prestižnu nagradu Američke filmske akademije.

Kejt i Ned/Foto: Getty/Frazer Harrison / Staff
Kejt i Ned/Foto: Getty/Frazer Harrison / Staff

Počela je da glumi sa svega 11 godina, a jednom prilikom je otkrila da su je u školi maltretirali zbog viška kilograma i velikih stopala. Filmski debi imala je u naučnofantastičnoj seriji "Dark season", tokom koje je upoznala pisca i glumca Stivena Treda, sa kojim je provela četiri godine u vezi. Tred je nažalost umro od raka kostiju i to u vreme kada je premijerno prikazivan "Titanik", zbog čega je Kejt Vinslet i propustila premijeru.

Kejt i Leonardo/Foto: Getty/Jason Merritt/TERM / Staff
Kejt i Leonardo/Foto: Getty/Jason Merritt/TERM / Staff

Krajem 1998. godine udala se za reditelja Džima Treletona, a dve godine kasnije dobili su ćerku Miu Hani. Krajem 2001. godine par se razveo. Ubrzo je počela vezu sa rediteljem Semom Mendezom, za kojeg se i udala dve godine kasnije i dobila sina Džoa Alfija. Međutim, ni ovaj brak nije dugo potrajao i 2011. godine su se razveli. Krajem 2012. godine na tajnoj ceremoniji udala se za Neda Rokenrola, a do oltara ju je odveo kolega iz filma "Titanik" Leonardo Dikaprio.

Nedu Rokenrolu je inače ujak milijardera Ričard Benson, u čijoj kompaniji "Virdžin galaktik" i radi, a tri godina je mlađi od svoje supruge. Par trenutno živi u Njujorku i imaju zajedničkog sina Bera Blejza Vinsleta. Ned je inače 2008. godine promenio prezime Abel Smit u Rokenrol.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 22 sledeca idi na stranu