Zdrav duh

Zaradila više od Ronalda i Mesija: Ona je najplaćenija poznata ličnost u 2020. godini

Magazin Forbs nedavno joj je oduzeo titulu najmlađe milijarderke na svetu i optužio njenu porodicu da veštački povećava vrednost njenog kozmetičkog brenda, ali ona se ponovo našla na vrhu njihove liste.

Subota, 06.06.2020.

13:22

Izvor: Super žena

Zaradila više od Ronalda i Mesija: Ona je najplaćenija poznata ličnost u 2020. godini
Foto: GettyImages, Dia Dipasupil / Staff

Podeli:

Ovog puta radi se o njihovoj listi sto najplaćenijih slavnih osoba koju objavljuju svake godine. Kajli je sa zaradom od 590 miliona dolara zasela na prvo mesto, gotovo tri puta prešišavši svog zeta Kanjea Vesta koji se nalazi na drugom mestu sa zaradom od 170 miliona dolara.

Na trećem mestu se našao Rodžer Federer sa zaradom od 106,3 miliona, a prate ga Ronaldo sa 105 i Mesi sa 104 miliona. Na šestom mestu je glumac Tajler Peri sa zaradom od 97 miliona dolara, a slede ga Nejmar sa 95,5, Hauard Stern sa 90, LeBron Džejms sa 88,2 i Dvejn "The Rock" Džonson sa 87,5 miliona dolara.

Kajli je zaradila više nego Vest, Federer i Ronaldo zajedno, a razlog tome je prodaja 51% udela svoje kozmetičke kuće kompaniji "Coty" za 600 miliona dolara. Trenutno se vrednost njene imovine, prema Forbsu, procenjuje na 900 miliona dolara.

Inače, 100 najplaćenijih slavnih osoba na svetu ukupno je zaradilo 6,1 milijardu dolara (pre odbitka poreza), što je za 200 miliona manje nego prošle godine. Forbs piše da je na to uticala globalna pandemija korona virusa zbog koje su otkazani mnogi sportski i kulturni događaji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.