Šta se desilo Kejt Midlton: Zbog ovoga je sve više porede sa Dajanom

Osim što je često prozivaju da ne ume da se obuče, Kejt Midlton u poslednje vreme zabrinjava javnost i iz drugih razloga. Mnogi su konstatovali da je premršava i pitaju se šta se s njom događa.

Zdravlje žene | Super žena |
Podeli
Foto: GettyImages, WPA Pool, Pool
Foto: GettyImages, WPA Pool, Pool

Naime, najnoviji princezin gaf dogodio se prilikom službene posete rehabilitacionom centru u Lesterširu s princom Vilijamom, princom Čarlsom i Kamilom Parker Bouls, odabravši da obuje čižme Ralf Loren od brušene kože. Ovaj materijal voda i te kako može da uništi, a nju je ova greška mogla skupo da košta, tačnije 1000 evra, kolika je cena ovih čizama. I ne samo to, da ih je uništila, to bi bila prava šteta jer ih često nosi i očigledno su joj omiljene, vojvotkinja od Kembridža ne bi mogla da kupi nove jer su trenutno potpuno rasprodate, piše Footwear News, a prenosi index.hr.

Osim ovog gafa, fanovi su već dugo zabrinuti za Kejt Midlton, tačnije od kad je rodila princa Luisa. Za nju je zabrinut čak i princ Vilijam, tvrde izvori bliski porodici.

Britanski tabloidi već dugo navode da je raspored obaveza Kejt Midlton toliko gusto raspoređen da se praktično izgladnjuje kako bi sve postigla. Situacija, se, kažu, dodatno pogoršala nakon Megzita jer Kejt sada, kažu, svesno preskače obroke kako bi postigla da prisustvuje svim obavezama.

Princ Vilijam već dugo pokušava da joj diskretno skrene pažnju na činjenicu da je ekstremno smršala, a izvori bliski palati kažu da je Vilijam dodatno zabrinut jer je dogovor da ove godine pokušaju još jedno dete.

"Ubija se od posla i zastrašujuće često preskače obroke. Princ Vilijam se trudi da joj ne zvoca oko toga, već da joj nežno skrene pažnju na to da treba da se pričuva i oporavi se, naročito ako zaista planiraju još jedno dete", kaže za "Radar Online" izvor blizak kraljevskoj porodici.

Foto: Getty Images/WPA Pool / Pool
Foto: Getty Images/WPA Pool / Pool

Rapidno mršavljenje Kejt Midlton mnoge je podsetilo na probleme koji su mučili princezu Dajanu, koja se godinama borila sa bulimijom za koju je optužila princa Čarlsa i isto se praktično topila pred očima nacije.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 4 sledeca idi na stranu