Aktuelno

Pevačica se utegla u džins i istakla čuvene obline, fanovi je optužili za Fotošop

Kada je brend "Guess" saopštio da će Dženifer Lopez biti najstariji model kojeg su ikada angažovali, fanovi su bili veoma uzbuđeni zbog ove saradnje. Prve fotografije u čuvenom džinsu su objavljene pre nekoliko dana, a reakcije nisu sigurno onakve kakve je pevačica očekivala.

Utorak, 16.01.2018.

10:08

Izvor: B92

Pevačica se utegla u džins i istakla čuvene obline, fanovi je optužili za Fotošop
Foto: Guliver / Photo Cover

Podeli:

Zvezda "Guess" kampanje, 46-godišnja pevačica Dženifer Lopez, na fotografijama se pojavljuje u uskim teksas farmericama i krop-topu, dok zavodnički gleda u kameru.

Dok nema sumnje da Dženifer, zbog svoje pozadine, može da promoviše džins bolje od bilo koga, obožavatelji muzičke zvezde su uočili da je njen izgled u velikoj meri promenjen u programu za obradu fotografije.

Na stranici poznatog brenda mnogi korisnici interneta su optužili kreativni tim za Fotošop, koji je, kako kažu, naglasio njene atribute i potpuno izmenio telo.

A post shared by GUESS (@guess) on

"Zapravo ne mogu da verujem da je neko gledao u fotografiju i pomislio da ovo izgleda uverljivo publici. Ovde ima previše Fotošopa", napisao je jedan korisnik ove mreže.

Jedan obožavalac je čak primetio sumnjivi detalj...

"Pogledajte oblik njene pozadine, torzoa, ramena, i u pozadini vazu za cveće koja ne stoji ravno. To je jasni pokazatelj da ste joj uvećali pozadinu", glasila je kritika.

A post shared by GUESS (@guess) on

Za sada se pevačica niti popularni modni brend nisu obratili javnosti kako bi objasnili celu situaciju.

Podsećamo, prošle godine Dženifer je takođe optužena za Fotošop, kada je objavila selfi na kome nosi kratku majicu i donji deo trenerke. Majka dvoje dece je tada brzo utišala hejtere, navodeći da su njeni mišići potpuno prirodni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare