Aktuelno

Megan prvi put službeno sa kraljicom: Ništa je ne sprečava da opet "greši"

Megan Markl, bivša glumica i verenica princa Harija,učestvovala je sa kraljevskom porodicom na komemoraciji dana Comonvelta, organizacije nezavisnih zemalja širom sveta od kojih su većina nekadašnji članovi Britanskog carstva. Prvi zvanični susret sa kraljicom Elizabetom II prošao je bez prekršaja i njenih ispada, kako javljaju ostrvski mediji.

Utorak, 13.03.2018.

08:29

Izvor: B92

Megan prvi put službeno sa kraljicom: Ništa je ne sprečava da opet
Foto: Getty

Podeli:

Njeno pojavljivanje na ovako značajnom događaju je potvrda njene sve veće uključenosti u britansku kraljevsku porodicu pre venčanja koje je zakazano za 19. maj.

Foto: Getty

Na komemoraciji su bili i princ Čarls, Kamila, Vilijam i Kejt Midlton.

Foto: Getty

Dan Comonvelta je najveće godišnje okupljanje u Ujedinjenom Kraljevstvu, a ove godine nastupao je član bivšeg benda "One Direction" Lijam Pejn.

Foto: Getty

Dok je Pejn izvodio obrađenu pesmu "Waiting On The World To Chang", princ Hari je značajno gledao verenicu koja mu se sve nešto oštrije osmehivala u lice. Kad je podigao upitno obrvu, ona je tekk onda prasnula u smeh, što je tamošnjim medijima nije dopalo i već taj gest komentarišu kao previše drzak.

Foto: Getty

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare