Aktuelno

Bogatašica "razvalila": Priredila žurku sa brdom od poklona

Bogata naslednica vlasnika Formule 1 Tamara Eklston priredila je veliku zabavu za svoju četverogodišnju ćerku Sofiju. Rođendanska zabava je bila toliko sadržajna, raskošna i svečana, a Tamara nije odolela da objavi najzanimljivije detalje. I čim je to uradila pratioci su reagovali negativnim komentarima.

Utorak, 20.03.2018.

09:00

Izvor: B92

Bogatašica
Foto: Getty

Podeli:

Mala Fifi, kako je zovu roditelji, zaista je uživala, a posebno je bilo zanimljivo kada je otvarala brdo poklona.

Naime, njena mama objavila je kako Fifi sedi na brdu poklona koje su joj roditelji poklonili za rođendan.

Odmah su počeli da se nižu komentari da je preterala, da tako malo dete treba da uživa i u nekim stvarima koje su besplatne...

"Nisam ljubomoran i ne mrzim te, ali ovo je previše poklona za dijete. Ovo se zove biti razmažen, a deca u Africi umiru od gladi. Treba li njoj baš sve to?", piše u nekima od komentara.

Tamara nije baš obraćala pažnju na to, samo je napisala:

"Tvoje samopouzdanje ne prestaje da iznenađuje. I baš kad pomislim da ne možeš biti drskija nego što jesi, ti kažeš DJ-u da uspori ritam. Obasjaš svaku sobu u koju uđeš svojom energijom. Ponosim se tobom, predivna devojčice", napisala je Tamara.

Tamara je u javnosti poznata kao razmažena naslednica. Ima 33 godine i osim što ima svoji rijaliti, ranije je radila kao model.

Udata je za problematičnog Džeja Rutlenda. On je zaista čudnim spletom okolnosti uspeo da zainteresuje i osvoji Tamaru, a njemu je britanska Uprava za finansijske usluge zabranila da trguje već je u prošlosti optužen za dilovanje kokaina.

Naime, rođen u Eseksu, Džej je u istrazi okarakterisan kao osoba koja "pokazuje nedostatak iskrenosti i integriteta".

FSA je otkrila da je, dok je bio zaposlen kao viši broker za Pacific Continental Securities, namerno radio protiv interesa svojih klijenata i otkrivao poverljive informacije da bi lično profitirao. Zaradio je dosta od provizija, ali je izgubio ugled. Ipak, osvojio je Tamarainu srce i sada je otvorio novu firmu u predivnoj kući u Midlseksu. Predstavlja se kao "broker savetnik" kako bi izvrdao "Sitijevoj" zabrani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare