"Drogirala sam se i spavala sa pogrešnim muškarcima"

Plus-sajz model Ešli Grajam u intimnoj ispovesti za magazin "Harpers Bazar" otkrila je kako je izgledao njen život sa 17 godina.

Životi poznatih | Super žena |
Podeli
Foto: Getty
Foto: Getty

Poznata manekenka Ešli Grajam priznala je da je mnogi doživljavaju kao anđela, ali da je ona bila i te kako prava buntovnica kada se sa 17 godina presila u Njujork i započela svoju karijeru modela.

Plus-sajz manekenka je danas zahvalna svojoj majki jer ju je vratila na pravi put i, uprkos adolescentskim problemima, osnažila da ne odustaje od svojih snova.

"Koristila sam droge, imala sam seks sa pogrešnim muškarcima, jela sam lošu hranu, nisam vežbala i nisam brinula o svom duhu" kazala je u intervjuu za "Harpers Bazar".

Ešli je dodala da je sve to uzrokovalo da se za dve godine ugoji 11 kilogama, zbog čega su joj modni agenti rekli da je njena karijera završena.

"Tada sam zvala mamu i tatu i rekla im: 'Vraćam se kući. Više se neću baviti ovim.' Majka mi je potom kazala nešto što gledano iz sadašnjeg trenutka zvuči krajnje proročki: 'Ti to možeš. Tvoje telo će jednog dana promeniti nečiji život', ispričala je plus-sajz lepotica.

Jedna od najtraženijih manekenki sa oblinama slovi za inspirativnu damu koja je osnažila žene širom sveta da prihvate svoje telo i obline, zanemarujući standarde lepote koje je godinama unazad nametala modna industrija.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 61 sledeca idi na stranu