Aktuelno

U džepovima uvek nosi kristale

Dizajnerka Viktorija Bekam na svakom komadu odeće uvek ima džepove, u kojima nosi kristale, za koje kaže da joj daju pozitivnu energiju i inspiraciju.. Međutim, pojedini kažu da ih nosi zbog problema sa mužem Dejvidom Bekamom.

Četvrtak, 12.07.2018.

17:00

Izvor: B92

U džepovima uvek nosi kristale
Foto: Getty

Podeli:

"Moj prvi kristal bio je crni opsidijan i još ga nosim sa sobom", ispričala je Viktorija Bekam (44) u intervjuu za magazin Elle.

Modna dizajnerka, kaže, voli da bude okružena pozitivnom energijom, jer je često pod stresom. Uvek nosi odeću s džepovima, te ima malu kolekciju kamenčića, piše 24sata.hr.

Zbog velike ljubavi prema kristalima, Viktorija ih je uključila u novu kolekciju. Tako njene najnovije kreacije sadrže kristale na ramenima, a pantalone imaju tajne unutrašnje džepove kako bi ih kupci nosili.

19 years!!! X I love u so much x

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

"To je lep način da ih uvek nosiš uz sebe", istakla je dizajnerka.

Viktorija kaže da godinama čita o kristalima kako bi razumela njihovu moć, a neke knjige su joj preporučili prijatelji da bi je usmerili na "pravu stvar".

"Sada sam htela da podelim znanje sa svojim kupcima", rekla je i dodala da ona dizajnira za snažne, uspešne žene.

"Moja kolekcija s kristalima će im pomoći da se osećaju samopouzdano i sigurno", objasnila je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.