Aktuelno

"Slomilo mi se srce, ali niko nije bacao sekire prema drugome..."

Zajedno su bili pet godina, od čega dve u braku, i izgledalo je kao da su savršen par. Svet je zato ostao u šoku kada su Dženifer Eniston i Džastin Teru objavili da se razvode.

Nedelja, 23.09.2018.

12:58

Izvor: Super žena, 100posto.hr

Podeli:

Kao i obično, u njihovoj izjavi je stajalo nešto o tome da će "ostati prijatelji" i da se "međusobno poštuju", ali nikad zapravo nismo saznali šta se između njih dvoje dogodilo.

Dženifer je pričala o tome da je nepravedno što se o njoj stalno piše kako "ne može da zadrži muškarca", kako ima "slomljeno srce" ili da "nema dece, jer je sebična i želi karijeru".

"Kao prvo, srce mi, uz dužno poštovanje, nije slomljeno. Drugo, takve pretpostavke nisu poštene. Niko ne zna šta se događa iza zatvorenih vrata ili kroz šta sam ja prošla emocionalno ili medicinski, ni koliko je to pitanje osetljivo za mene i mog partnera. Možda moja svrha na ovoj planeti nije da rađam decu. Možda postoje druge stvari koje mogu da radim", rekla je Džen.

GettyImages

O njihovom raskidu sada je, po prvi put, progovorio i njen bivši suprug. Džastin je u jednom intervjuu rekao da nisu imali potrebe da javnosti objašnjavaju šta se između njih desilo.

"Dobra vest je da je to bio, pažljivo biram reči, nežan razlaz, nije bilo mržnje. Na neki čudan način, dolazak do te spoznaje i trenutka raskida bio je ponajviše iscrpljujuć. Niko od nas nije mrtav i niko ne baca sekire prema drugome... Bilo je prijateljski. Znam da zvuči dosadno, ali dovoljno smo poštovali jedno drugo da sve prođe što bezbolnije. Slomilo mi se srce jer ništa neće biti kao pre, ali prijateljstva se menjaju i na to smo oboje ponosni", rekao je Teru, koja od raskida povezuju sa fotografkinjom Petrom Kolins.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare