Aktuelno

Nikada nije zaboravio pokojnu suprugu, a za sadašnju kaže da je jedna u milion

Poznati holivudski zavodnik je u srećnom braku već 17 godina.

Četvrtak, 08.11.2018.

09:01

Izvor: B92

Nikada nije zaboravio pokojnu suprugu, a za sadašnju kaže da je jedna u milion
foto: Getty

Podeli:

Glumac Pirs Brosnan i njegova supruga Kili Šaj Smit bili su gosti na jednom dobrotvornom događaju u Njujorku.

Oni su jedan od retkih skladnih parova Holivuda i definitivno srodne duše.

Pirs je prvu suprugu Kasandru Haris izgubio 1991. godine. Ona je tragično preminula od raka jajnika te je Brosnan često deo dobrotvornih događaja koji se tiču pomaganja obolelima od ove teške bolesti.

Foto: Getty

Njihov susret bio je sudbinski. Kili je bila novinarka koja je tada imala 29 godina. Sreli su se u Meksiku, pa iako je Pirs još uvek patio za preminulom suprugom odlučio je da pozove Kili na sastanak.

Iako se slavni Irac zakleo nakon smrti prve supruge da se više neće ženiti, odlučio se za novi brak. Sudbonosno da izgovorio joj je 2001. godine u irskom okrugu Majo pred stotinjak gostiju.

Za svoju sadašnju suprugu Pirs je nedavno rekao: "Ona je jedna u milion. Tako sam srećan što sam je našao".

Brosana i Kili su 1997. godine dobio svoje prvo zajedničko dete - sina Dilana, a četiri godine kasnije i sinčića Parisa. Zajednički su odgajali i njegovo troje dece iz prvog braka: Šona, Kristofera i Šarlot Emili.

I ćerka Šarlot imala je istu sudbniu kao njena majka Kasandra. 2013. godine preminula je od raka jajnika.

Brosnan je usvojio Šarlot 1986. godine kada je njen biološki otac, Dermot Haris umro. Imala je devet godina kada se njena majka Kasandra udala za Pirsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.