Aktuelno

Porodila se pre dva meseca: "Neću da vas lažem da sam vežbala i hranila se zdravo"

Poznati model Kejt Apton pre dva meseca postala je mama i priznaje kako nije lako skinuti trudničke kilograme u vreme praznika.

Ponedeljak, 31.12.2018.

12:58

Izvor: B92

Porodila se pre dva meseca:
foto: Getty

Podeli:

Kejt je objavila fotografiju sa bebom i jednom devojčicom iz šetnje po plaži, a kraj fotografije je napisala kako joj je sada najvažnije da provede kvalitetno vreme sa porodicom.

Iako je mnogim manekenkama najvažnije da odmah nakon porođaja izgledaju kao da nikada nisu ni bile trudne, Kejt je čini se opuštenija po tom pitanju.

"Malo kardia tokom šetnje po plaži sa porodicom. Neću da vas lažem sa pričom da sam vežbala i hranila se zdravo. To je teško tokom prazničnih dana. Putujem i uživam u vremenu s porodicom. Pokušavam da ne pokleknem već da ovo iskoristim kao motivaciju da se vratim na staro. Preda mnom je dugačak put gubitka kilograma koje sam dobila u trudnoći i osećam se odlučnom da ih izgubim u 2019“, napisala je Kejt.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare