Aktuelno

Tom Kruz zabranio Kidmanovoj da prisustvuje venčanju njihovog sina, a razlog je bizaran

Holivudski glumac Tom Kruz (56) zabranio je svojoj bivšoj ženi i koleginici Nikol Kidman (51) da prisustvuje venčanju njihovog usvojenog sina Konora (24), prenose svetski mediji.

Četvrtak, 28.03.2019.

17:00

Izvor: telegraf.rs

Tom Kruz zabranio Kidmanovoj da prisustvuje venčanju njihovog sina, a razlog je bizaran
foto: Getty

Podeli:

Naime, Konor Kruz će se oženiti njegovog devojkom iz Italije Silvijom, na ceremoniji koja će biti održana po sajententološkim običajima, međutim, kako stvari stoje, među zvanicama neće biti slavne glumice.

Krivac je, kako tvrde mediji, upravo Tom Kruz, koji je ovo zahtevao.

„Tom stoji iza ovoga i njegova reč je Božija zapovest. Konor je prihvatio Kruzov zahtev“, rekao je izvor za Radar onlajn i dodaje da Konor pristaje na sve što njegov otac kaže.

Kao što je poznato, Nikol Kidman i Tom Kruz venčali su se 1990. godine i usvojili su dvoje dece, dečaka Konora i devojčicu Izabelu, koja danas ima 26 godina.

Kidmanova i Kruz su se razveli 2001. godine, a Tom je zadržao starateljstvo nad decom, uz obrazloženje da su Konor i Izabela posvećeni sajentolozi koji su izabrali da ostanu sa svojim ocem.

„Prvo, Tom nikada ne bi ni pomišljao da pozove Nikol na Konorovo venčanje, jer je (sajentološka) crkva smatra "supresivnom osobom" i, drugo, Tom ne želi da ona bude tamo“, rekao je neimenovani sagovornik.

*ALT

Naime, Nikol je rekla da je sajentologija kriva za uništenje njenog braka sa Kruzom. Sajentologiju takođe okrivljuje za loš odnos koji ima sa decom. Kidmanova je inače propustila i venčanje ćerke Izabele 2015. godine.

U intervjuu iz prošle godine, Nikol je rekla da nije u svađi sa ćerkom Izabelom.

„Oni (Konor i Izabel) donose svoje odluke. Oni su odlučili da budu sajentolozi i kao njihova majka, moj zadatak je da ih volim“, rekla je tada Nikol.

Inače, Tom Kruz obožava svoju budući snahu Silviju, koja je takođe sajentolog, kao i njena porodica.

Hangin with Bellz in London

A post shared by Connor Cruise (@theconnorcruise) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.