"Povratak u Beograd mi je kao kad obučem staru majicu, svoj sam na svome"

Glumica Marija Karan, koja se početkom februara zvanično razvela od supruga Džoela Lubina, nakon višegodišnjeg boravka u Los Anđelesu, vratila se u Srbiju. Ističe da Beograd nikada nije prestala smatrati svojim i da se oseća kao da se vratila da nastavi tamo gde je stala.

Životi poznatih | Lepota i zdravlje |
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Povratak u Beograd mi je kao da obučem staru majicu i osećam se kao svoj na svome. Pored svega, Beograd je ipak, za mene najatraktivniji. Volim njegov duh i kad se vratim, prihvatim ga baš takvog kakav jeste i nastavljam tamo gde sam stala", rekla je u intervjuu za magazin "Lepota i zdravlje".

Los Anđeles je zamenila Beogradom i sada živi ovde, u svom gradu, a povod za povratak bio je pre svega angažman na novom, velikom projektu. Angažovana je za rimejk "Dinastije", serije iz osamdesetih, za koju je, kako je nagovestila, urađen sjajan kasting. U njoj igraju: Bane Popović, Rade Šerbedžija, Peđa Bjelac.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Preseljenje u Beograd donelo je promene i u život njenog sina Marka Lea Lubina, koga je dobila u braku sa bivšim mužem, američkim producentom Džoelom Lubinom.

"Moj sin Marko je ove godine promenio tri škole, a odlično govori tri jezika. Bez obzira gde smo, on ima svoje obaveze i ritam mu se ne menja", istakla je Marija Karan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Pročitaj još

prethodna strana 1 od 31 sledeca idi na stranu